Tarieven en Vergoedingen
SiteLock

Copyright © All Rights Reserved

Tarieven en Vergoedingen

Indien u komt voor een therapeutische behandeling dan bestaat uw eerste consult uit een intakegesprek en een algemene behandeling. Vervolgens stel ik een persoonlijk behandelplan voor u samen.


Intake (eerste consult)       90-120 min.     € 69.95

Therapeutische behandeling    60 min.     € 52.50

Stoel Shiatsu                        45 min.     € 39.50

Stoel Shiatsu                        60 min.     € 52.50                                                           


Voor therapeutische massages voor kinderen hanteer ik kindertarieven;

Kinderen vanaf 5 jaar - 10 jaar therapeutische behandeling       30 min.       € 29.50   

Kinderen vanaf 11 - 13 jaar therapeutische behandeling            45 min.      € 39.50


Niet nagekomen afspraak

Zijn er bijzondere omstandigheden waardoor u de afspraak niet kunt nakomen, bel mij dan zo spoedig mogelijk. Op die manier kan ik, in de voor u gereserveerde tijd, nog iemand anders helpen. Indien een afspraak, zonder gegronde reden,niet word nagekomen wordt er € 30.00 in rekening gebracht.


Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Bent u Aanvullend verzekerd? Dan hebt u misschien recht op een (gedeeltelijke) vergoeding voor uw therapeutische behandeling. Op de beroepsvereniging site van NVST (De Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten) kunt u een overzicht vinden van de verschillende vergoedingen die de verscheidene zorgverzekeraars hanteren.

Informeer bij uw zorgverzekeraar welke voorwaarden zij hanteren en tot in hoe ver u verzekerd bent. U kunt dan vragen naar de aanvullende verzekering inzake natuurgeneeswijzen of alternatieve geneeswijzen.


In geval van een nieuwe klacht adviseren wij u altijd eerst uw huisarts te raadplegen alvorens u overgaat tot therapeutische behandeling.


Betalingswijze

De factuur ligt na de behandeling voor u klaar; u kunt de factuur direct contant of via de pin voldoen. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding kunt u uw factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.

(check de voorwaarden van uw zorgverzekeraar!).


Bankrekening:  Regiobank   

IBAN:

NL87 RBRB 0851 5502 15

Ten name van : Tjikke van Brakel